Vesikatto kuntoon Turun seudulla

Tarjoamme varmalla otteella toteutettavat kattotyöt Turussa ja Varsinais-Suomen seudulla. Korjaamme tiili-, pelti- ja huopakatot ammattitaidolla ja asiantuntemuksella. Työskennellessämme katolla viemme projektin läpi huolellisesti ja perusteellisesti vaihe vaiheelta, aina rakenteiden uusimista myöten. Kun työskentelemme vesikaton parissa, käytämme aina vain sopivia materiaaleja ja työmenetelmiä. Lopputuloksena syntyy ehjä, huoliteltu ja vedenpitävä katto. 

Peltikatto pitää vettä

Suomen käytetyin kattotyyppi on juuri peltikatto. Kun asennuksesta vastaavat kokeneet ammattilaiset, kestää peltikatto helposti ilman minkäänlaisia huoltotoimenpiteitäkin noin 15-20 vuotta. Me hoidamme asennustyöt sekä huolto- ja korjaustoimenpiteet kaikenlaisille peltikattotyypeille.

Huopakatto on helppo

Huopakattoa käytetään pääsääntöisesti tasaisilla tai erittäin loivilla katoilla, sillä niihin ei peltikatto yleensä sovellu. Moderni huopakatto on valmistettu esimerkiksi muovi- tai kumibitumikermistä, joka kiinnitetään alustaansa niin sanotusti hitsaamalla. Me asennamme ammattitaidolla huopakatot asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

Tiilikatto on tyylikäs

Tiilikatto edellyttää kestäviä kattorakenteita, mutta samalla se on varsin tyylikäs ja hiljainen vaihtoehto. Oikein suunniteltuna ja asennettuna tiilikatto kestää helposti jopa 30-50 vuotta, jos sitä vain huolletaan oikeaoppisesti. Me asennamme tiilikatot varmalla otteella ja vuosien kokemuksella. 

Kattoasentaja valmiina hommiin

Pelti-, tiili-, huopa- tai vesikatto - meillä on kokemusta ja tietotaitoa kaikenlaisten kattomateriaalien ja -tyyppien asentamisesta ja huoltamisesta. Älä suotta siirrä kattoremonttia ensi vuoteen, vaan kutsu osaava ammattilainen paikalle jo nyt. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!