Lattia-asennusta Turun alueella

Kaipaatko uutta lattiaa tai vanhan kunnostusta?

Me hoidamme lattia-asennukset Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa varmalla otteella. Hallitsemme muun muassa parketit, laminaatit, muovimatot ja muut lattiamateriaalit. Asennukset hoituvat toimestamme sovittuja aikatauluja noudattaen. Voimme käyttää asennuksessa joko asiakkaan itsensä hankkimaa lattiamateriaalia tai meidän kauttamme hankittua. Annamme myös mielellämme konsultointia ja ohjeistusta sopivien lattiamateriaalien suhteen. 

Parketti

Parketti on kestävä lattiamateriaali, joka soveltuu erinomaisesti moniin eri kohteisiin. Puinen parketti on klassisen tyylikäs ja yleisesti käytössä oleva materiaali lattiakäytössä. Me toteutamme parkettiasennukset avaimet käteen -periaatteella: aluksi poistamme vanhan lattiamateriaalin, seuraavaksi teemme tarpeelliset pohjatyöt ja asennamme alusmateriaalit. Sen jälkeen on vuorossa uuden parketin asennus. Ammattilaistemme toimesta valmis lopputulos on aina siisti ja huolitellun näköinen. Tarvittaessa saat meiltä huoltotoimenpiteet vanhaan parkettiisi, esimerkiksi naarmujen hionnan ja lakkauksen. 

Laminaatti

Laminaatti on parkettia edullisempi, helppohoitoinen lattiamateriaali. Se sopii erinomaisesti kaikkiin kuiviin huonetiloihin - ulkonäkövaihtoehdotkin ovat lähes rajattomat. Laminaattilattiat jaetaan kulutuskestävyydeltään eri käyttöluokkiin, tarjolla onkin vaihtoehtoja niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin. Voimme käyttää asiakkaan valmiiksi hankkimia materiaaleja, mutta tarvittaessa laminaatit on mahdollista hankkia myös meidän kauttamme. 

Toteutamme kaikki työvaiheet

  • Vanhan lattian purku
  • Tarvittavat korjaustyöt
  • Uuden lattian pohjatyöt
  • Laminaatin asennus tasaisesti ja tiiviisti
  • Jälkitarkastus ja loppusiivous

Kuivien ja kosteiden tilojen mattoasennukset

Parketti- ja laminaattilattioiden ohella asennamme myös muovimattoja sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Muovimatto on mahdollista asentaa joko irtoasennuksena tai liimaamalla. Irtoasennus edellyttää riittävän paksun ja tukevan mattomateriaalin käyttämistä ja vanhan pinnan riittävän tiivistä rakennetta. Pääsääntöisesti matonvalmistajat suosittelevat liimaamista asennuskeinoksi. 

Puramme vanhalta lattialta pinnoitteen ja teemme alustalle kosteusmittauksen ennen uuden maton asentamista. Pohjatyöt ja pohjamateriaalien asennukset ovat vuorossa seuraavaksi, jonka jälkeen seuraa itse muovimaton asentaminen. Asennusvaiheesssa olemme äärimmäisen huolellisia siistin lopputuloksen takaamiseksi. Asennustyön päätteeksi hoidamme myös loppusiivouksen.

Keraamiset laattalattiat

Laatta-asennukset lattioille tapahtuvat toimestamme aina avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme vanhan lattian purkamisen ja pohjan tasoittamisen. Tarvittaessa teemme pohjarakenteelle vaadittavia korjaustoimenpiteitä ja märkätiloissa työskennellessämme huolehdimme tarkasta vedeneristyksestä. Asentajillamme on VTT:n myöntämät vedeneristyssertifikaatit. 

Lattiamateriaalina keraaminen laatta kestää hyvin sekä lämpöä että kosteutta. Laattoja on saatavana eri tyyppisinä, esimerkiksi kovapintaisina ja kestävinä. Suosituin kaikista tyypeistä on kaakelilaatta, mutta lisäksi käytetään myös klinkkeri-, mosaiikki- ja keraamisia tiililaattoja. Käyttökohde vaikuttaa laattatyypin valintaan. Voimme käyttää asiakkaan omia laattoja tai hankkia itse sopivat laatat asiakkaan laskuun. 

Vinyyli- ja korkkilattia

Meiltä saat myös vinyyli- ja korkkilattioiden asennukset. Tässäkin tapauksessa voimme asentaa joko asiakkaan itse hankkimat lattiamateriaalit, tai materiaalit voi hankkia meidän kauttamme. Toteutamme vinyyli- ja korkkilattioiden asentamiset tarkalla pieteetillä sekä yksityis- että yritysasiakkaille taloyhtiöitä unohtamatta. Avaimet käteen -periaatteella toteutettava palvelu on sinulle mutkaton vaihtoehto, sillä me huolehdimme koko asennusprojektin läpiviennistä vaihe vaiheelta, sovittuja aikatauluja ja budjettia noudattaen. 

Vinyylilattia

Vinyylilattia sopii kaikkien kuivien tilojen lattiamateriaaliksi. Se on hiljainen ja kestävä, ja kestää hyvin kulutusta, likaa ja kosteutta. Käytännössä vinyylilattia onkin erittäin helppohoitoinen vaihtoehto. 

Korkkilattia

Korkki on myös pehmeä, hiljainen ja kestävä materiaali lattiakäyttöön. Jalkojen alla se tuntuu mukavan lämpimältä. Aito korkkilattia on luonnonmukainen ja ekologinen vaihtoehto, joka kestää hyvin myös kulutusta. Lattiamateriaalina se on sopiva kaikkiin kuiviin huonetiloihin.

Hanki lattia-asennus ammattilaiselta

Kun on tullut aika päivittää lattia uuteen tai huoltaa vanhaa, kutsu avuksesi luotettava ja kokenut ammattilainen! Toteutamme lattia-asennukset Turussa ja Varsinais-Suomen seudulla varmalla otteella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!