Remonttipalvelut Turun alueella

Kaipaako kotisi tai kiinteistösi remonttia? Tarvitsetko apuun ammattitaitoista osaajaa?

Olemme valmiina palvelemaan kaikenlaisten alan töiden merkeissä Turussa ja Varsinais-Suomen seudulla. Remonttipalvelumme kattavat kaikki sisä- ja ulkotyöt aina lattiasta katonrajaan ja keittiöstä kylpyhuoneeseen. Otamme vastaan niin pienet kuin isotkin remonttiprojektit, sillä toteutamme mielellämme myös vaativat saneeraushankkeet. Palvelemme yksityishenkilöiden lisäksi Varsinais-Suomen seudun yrityksiä, taloyhtiöitä ja vakuutusyhtiöitä kaikissa alan tarpeissanne. Joustavana yrityksenä räätälöimme tarvittaessa palvelumme tarpeidesi mukaiseksi. Saat meiltä muun muassa:

Vain parasta palvelua

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta palvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toteutamme remontit ja saneeraukset avaimet käteen -periaatteella, suunnittelusta toteutuksen kautta viimeistelyyn. Emme tingi laadusta tai työnjäljestä, ja luonnollisesti noudatamme sovittuja asioita, kuten aikataulua ja budjettia - tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa. 

Kun tarvitset siis osaavaa ja luotettavaa remonttipalvelua Turussa tai Varsinais-Suomen seudulla, ota rohkeasti yhteyttä!