Unelmiesi keittiöremontin sinulle tekee Rivala Group Oy

Onko nykyinen keittiösi kulahtanut, epäkäytännöllinen ja kaappien ovet vaarassa jäädä käteen - olisiko siis aika harkita keittiöremonttia? Etsit varmasti laadukasta ja luotettavaa asiantuntijaa, joka tekisi keittiöstäsi sen kuuluisan kodin sydämen? Jos vastauksesi on kyllä, olet löytänyt tiesi oikeille sivuille! Rivala Group Oy tekee sinulle kotisi arvoisen keittiön, jossa on helppo nauttia ruuanlaitosta ja yhteisistä hetkistä sekä arkisista asioista.

Kauttamme saat kaiken valmiiksi tehtynä

Vanhan keittiön purku

Hoidamme vanhan keittiön purun mahdollisimman vähäisin pölyhaitoin. Erityistä huomiota siisteyteen ja pölyttömyyteen kiinnitämme varsinkin silloin, kun remontti tehdään asukkaiden asuttaessa edelleen muuta asuntoa. Pyrimme aiheuttamaan työllämme mahdollisimman vähän haittoja normaaliin päiväjärjestykseen. 

Keittiön välitila

Välitiloihin on saatavilla nykyään lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Halusit sitten asennuttaa keittiöösi vaikka modernia henkeä uhkuvan lasisen välitilan tai perinteisemmän kaakelin, me hoidamme työn aina viimeistellysti ja tinkimättä laadusta. Näin voit nauttia lopputuloksesta vielä vuosienkin päästä.

Keittiökalusteet

Tuleeko keittiöösi valmiit kalusteet, vai sellaiset joihin saattaisit ehkä tarvita kokoamisapua? Me hoidamme tämänkin työn niin, että kaapit on koottu tukeviksi ja kestämään arkista käyttöä.

Lattian asennukset

Vuosien saatossa olemme asentaneet erilaisia lattiapintoja satoihin koteihin Turun alueella. Lattian asennus tapahtuu siis käden käänteessä, kun jätät sen meidän huoleksemme.

Putki- yms. työt

Hoidamme myös erilaiset keittiön liitännät varmalla otteella ja ammattitaidolla. Käytännössä saatkin meiltä uuden tai uudistetun keittiön avaimet käteen -periaatteella. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

Olethan meihin yhteydessä kun kaipaat ammattilaisen apua keittiöremonttisi kanssa!