Huoneistoremontti Turku - laadusta tinkimättä

Huoneistoremontti Turku: Kaipaako talosi, asuntosi tai muu kiinteistösi pientä pintaremonttia tai kattavampaa saneerausta? 

Olemme tehneet jo 30 vuoden ajalla Varsinais- Suomen alueella kaiken kattavia huoneistoremontteja. Yksityisille, taloyhtiöille jne..
Meiltä saat huoneistoremontit avaimet käteen periaatteella.

Me toteutamme erilaiset sisätila- ja huoneistoremontit ammattitaidolla ja vuosien tuomalla kokemuksella Turussa ja Varsinais-Suomen seudulla niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin. Kunnostamme ja remontoimme kodit, huoneistot sekä liike- ja taloyhtiöiden tilat tinkimättä työn laadusta saatikka jäljestä. Noudatamme asiakkaan toiveita ja yhdessä laadittuja suunnitelmia sekä pidämme kiinni aikataulusta ja budjetista eri työvaiheissa. Avaimet käteen -periaatteella hoidettu huoneistoremontti päästää sinut helpolla, sillä me hoidamme kaikki remonttiin liittyvät työvaiheet alusta loppuun.

Huoneistoremontti Turku - Esimerkkejä tekemistämme töistä:

  • Maalaustyöt
  • Laatoitukset
  • Lattioiden asennukset
  • Lattioiden lakkaukset ja hionnat
  • Kalusteasennukset
  • LVIS-työt

Huoneistoremontti Turku - Laadukasta osaamista

Älä suotta emmi kun tarvitset luotettavaa ja osaavaa tekijää huoneistoremontille - käänny rohkeasti meidän puoleemme! Olemme luotettava kumppani kaikissa remontti- ja saneeraustarpeissa. Meidän käsissämme asuntosi, liiketilasi tai taloyhtiönne tilat ovat hyvissä ja osaavissa käsissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Huoneistoremontti Turku, laadukkaasti.