Vahinkosaneeraukset Turussa

Rivala Group Oy toteuttaa kaikenlaiset vahinkosaneeraukset Turussa ja Varsinais-Suomen alueella. Palo-, vesi-, myrsy- ja murtovahingot ovat luonnollisesti todella ikäviä, mutta ammattitaitoisen rakennusliikkeen avulla vakavatkin vauriot on mahdollista korjata uudenveroiseen kuntoon. 

Jos vahinko kohtaa kotiasi, taloyhtiötänne tai yrityksesi tiloja, me olemme valmiina auttamaan - olemmekin erikoistuneet juuri nopean toiminnan korjausrakentamiseen. Tarvittaessa tulemme huolehtimaan tilojen suojauksesta, lämmityksestä sekä muista akuuteista tarpeista heti vahingon tapahduttua. Yrityksellämme on kaikkien vakuutusyhtiöiden antama valtuutus vahinkokohteiden purku- ja korjaustöihin. 

Kaikki vahinkosaneerauspalvelut samasta osoitteesta

Pitkän kokemuksemme ja kattavan tietotaitomme ansiosta osaamme hoitaa erilaisten vahinkokohteiden saneeraukset juuri niiden vaatimilla tavoilla, oli kyseessä sitten luonnon tai ihmisen aiheuttama turma. Saneeramme:

Vahinkosaneerauspalvelumme kattaa muun muassa:

  • Purku- ja raivaustyöt
  • Kuivaukset
  • Rakennustyöt
  • LVIS-työt

Kun vahinko iskee, apu on lähellä

Kun vahinko iskee, älä suotta vaivu epätoivoon - saat kaikki tarvitsemasi vahinkosaneerauspalvelut paikalliselta ja palvelevalta ammattilaiselta joustavalla avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kaiken kuntoon yhdessä vakuutusyhtiösi kanssa, eikä sinun tarvitse miettiä käytännön asioista, kuten materiaalien hankkimisesta tai oikeiden ammattilaisten valitsemisesta eri työvaiheisiin. 

Sattuiko vahinko? Ota oitis yhteyttä meihin!

Muita palveluitamme: Huoneistoremontti Turku ja Pesuhuoneremontti Turku