Maalaustyöt Turun seudulla

Tarvitsevatko seinät uutta väriä? Onko katto haalistunut?

Toteutamme ammattitaidolla ja varmalla otteella kaikenlaiset maalaustyöt Turun alueella ja Varsinais-Suomen seudulla. Olipa kyseessä sitten iso tai pieni uudis- tai saneerauskohde, voit luottaa osaamiseemme ja siihen, että pidämme kiinni sovituista asioista kuten aikataulusta ja budjetista. Maalaamme sekä sisä- että ulkopinnat pohjamaaleineen ja viimeistelyineen, lisäksi huolehdimme loppusiivouksen tekemisestä. Tarvittaessa konsultoimme asiakasta myös sopivien värien valitsemisessa. 

Ulkomaalaus

Maalausprojektin ensimmäinen vaihe on tehdä pohjatyöt huolellisesti. Yleensä pinta myös maalataan pohjamaalilla. Maalaamme jokaisen kerroksen niin, että lopputulos näyttää siistiltä, mutta on samalla myös kestävä. Valitsemme eri pinnoille ja rakennustyypeille sopivimmat maalit ja toteutamme itse maalausvaiheen huolellisesti, olipa kyseessä pieni tai iso kohde. Valmistuttuaan lopputulos on juuri toivotunlainen. 

Sisämaalaus ja tapetointityöt

Maalaamme sisätilat asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, joko yksittäisenä palveluna, saneeraus- tai remonttiprojektin yhteydessä tai esimerkiksi palovahinkoja korjatessamme. Myös seinien tapetointi onnistuu meiltä. 

Kun tarvitset osaavaa tekijää tapetointi- tai maalaustöille Turun tai Varsinais-Suomen alueella, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!