Palovahinkojen saneeraus Turussa

Kun palovahinko iskee omaan kotiin tai muuhun omistuksessa olevaan kiinteistöön tai rakennukseen, on tilanne syystäkin kurja. Ammattitaitoisen rakennusliikkeen avulla liekkien, savun ja sammutusveden vaurioittama rakennus on kuitenkin mahdollista korjata uudenveroiseen kuntoon. Muistathan, että Turun ohella saneeraamme palokohteita myös koko Varsinais-Suomen alueella.

Olemme valmiina palvelemaan nopeasti

Tulen tehtyä tuhojaan tarvitaan nopeita toimenpiteitä, että mitään lisävaurioita ei pääsisi syntymään. Käytännössä palovahinko koostuu tulen aiheuttamien vaurioiden ohella myös esimerkiksi savu- ja nokivahingoista sekä isompien palojen yhteydessä käytetystä sammutusvedestä. Akuuteissa tilanteissa saavumme vahinkopaikalle välittömästi ja ryhdymme heti tekemään vaadittavia toimenpideitä mahdollisten jälkivahinkojen ehkäisemiseksi. Paikalle saavuttuaan kokenut henkilökuntamme huolehtii toimenpiteistä niiden tärkeysjärjestyksessä sekä tarpeellisista varusteista. 

Apua yhteydenoton päässä

Yleensä rakennuksessa ollut tulipalo tekee vahinkoa myös rakenteille, joten raivaustyöt olisikin ehdottomasti jätettävä aina ammattilaiselle. Me tarjoamme kokonaisvaltaista apua, joka käsittää niin raivaustyöt ja irtaimiston siirtämiset sekä tilojen ja rakenteiden kuivaamisen ja lämmittämisen. Tämän vaiheen jälkeen korjaamme ja saneeramme kaikki vaurioita kärsineet paikat uutta vastaavaan kuntoon. Meillä onkin vuosien kokemus palovahinkokoheiden korjaamsiesta sekä vakuutusyhtiöille että yksityis- ja yritysasiakkaillekin. 

Ota nopeasti yhteyttä ja kutsu ammattilaiset apuun!

Palovahinko